Monday, February 7, 2011

FATIN NURSYUHADA'S DAY.

ini birthday girl yang tak reti duduk diam diam.
kerja dia bercakap 24 hours!selagi tak tido tu la kerja dia.
(*,*)
Happy birthday weyy!!Hahah.Kesian Fatin.Kena tepung + telur +kuah kari made of KAPITAN.Import special oleh Aman,Arep,Dondo and Iwan.Hahaha.Lawak gila tengok Fatin kena tadi.Meraung je bila kena.Hamekkk.Aku selamat dari jadi mangsa dia!Hee.Anyway.Kami just celebrate kecik kecik je.Mula mula plan dengan Wan and Firdaus dekat kedai char koey teow je.At last pegi minum je kat situ sebab geng part time jusco ramai gila.Serious.Dekat 20++.Tak jadi nak lepak.Terus gerak p McdMakan makan!Macam biasa lah menu saya!=D**tanpa rasa bersalah aku tak tukar uniform.Macam nak malu pun ada.hehehe.

Ini gambarnyaaaa;

FIRST LOCATION =) >>>>>>Kedai Char Koey Teow

birthday girl

muka excited <3
geng jusco kat belakang.


pupu dengan wan
SECOND LOCATION >>>>Mcd Perda!

rambut kami dah serabai

no caption =D

pupu and fatin

farahin.**bersepahhhhhh

mine mine mine <3

muka lapar!

uniform!haha

refill

Ours
THIRD LOCATION >>>>Depan rumah Fatin

Fatin takut!haha
rawr
tegolek tegolek.
yekkkk!Kari kapitan

well done =)
**Sorry pic dekat depan rumah Fatin blur sikit.Camera phone je pun.DSLR tak dapat lagi!Hahah.Bejanggut!
BTW Fatin


Sorry ye!heheh.Semoga di murahkan rezrki selalu.AMIN.
assalamualaikum =)

2 comments: