Wednesday, March 2, 2011

27022011

Part 1;
Pagi pagi dah bangun.*BERSEBAB.haha.Tahu apa?Adela!Aha.Gedik pulak minah ni haihhh.Actually bangun excited nak meet Yumni!Aha.Pukul 9.30 sharp dah ada dekat Mcd!Yeahh.Kena keluar awal sebab pakcik ni dah nak balik hostel petang tu.Nak iron baju segala.So,kena balik awal lah kan?Hmm.Nvm.Asal dapat meet sekejap pun jadilah.Dah macam boring duduk kat mcd tu Yumni ajak movie.Pagi pagi kan?Manalah bukak lagi.So,tunggu lah.Merayau rayau dulu.And lepas tu beli ticket!I AM NUMBER 4.Dekat 10 kali si Yumni ni tanya best ke tak best ke tak.Takut sangat tak best.Boleh la tahan bestnya.Tapi kalau ada heart attack better jangan lah tengok.Buat mati cepat je kan.Tengok cerita lain jelah.Malas nak cerita movie tu dah!Hee.Habis je movie terus balik jalan kaki dengan Yumni sebab Penjara Teknik Kajang dah memanggil.*Dah tahu rumah dia.Suka pulak kan?Hahaha.


*Takde pic kami.SORRY.Aku just ada pic Yumni je.Tu pun curi2 snap.Tak perlu kot upload kan?Nanti kena marah.Hee.

Part 2;
Sampai je rumah tengok mama dah tengah bersiap.Nak tengok ikan!Hahah.Bawak si kecik Wafa dengan Wafri lah tengok ikan dekat Aquaria.Means tak jadi tengok Terima Kasih Cinta dekat IB.Frust woi!Tapi tak kesah lah.Tadi pagi dah best.=D
Malas cerita panjang.Tengok pic jelah.Okayyyy.
















i bought this!

apa motif aku beli benda ni?haha

mini torch light

chop stick

bangle!

pen

No comments:

Post a Comment