Saturday, April 23, 2011

Budak budak



Pose dalam bilik konon hot.

Pakai seksi konon macam artist la?
**padahal duduk dalam bilik.haha

Apa benda la wey.

Aku tak faham.

Explain dalam dalam punya boleh?

Apa motif wey?

Nak tunjuk hot la?

Bolehmatilaaaaaa.

Pakai kat luar la kalau betul hot.

Kenapa kat luar kau t-shirt dengan jeans je?

Buat aku gelak besar besar je kau ni kann.




p/s;Kau tak payah nak judge orang lain sgt la.Kau pun bukan betul sangat cantik oi!

double p/s;Aku tak kacau orang kalau orang tak kacau aku.Aku tahu la aku tak hot macam kau.

4 comments: