Wednesday, April 6, 2011

Jaya Jusco

Jalan jalan dengan Syasya dekat Jj.And dah taktau nak buat apa.Kami ber-BR!hobby =D
Tapi pic Syasya takde.Hee.Sorry Sha =)



Hari ni jumpa dengan banyak orang.
Fisrt sekali dengan Fatin Farhana yang aku baru kenal last week tu.
2nd dengan Atikah.Hot sekarang si kecik tu.Kau nampak tinggi sikit sebab heels!Hahaha.


3rd masa sembang sembang dengan Atikah ternampak Danial pulak.Sempat say hye jelah.Sorry Danial!
4th dengan Ezzaty dengan Amirul;tengah berdating.Tegur gitu guitu je.Malas nak kacau orang dating.Hee.  

Eh lupa.Masa First jumpa dengan Paan,Syafiq,Taufiq.Taufiq tak habis tanya pasal baju elmo.Haha.Paan pulak tak habis dengan Yuna dia.Grrr.Ada je nak ejek.

2 comments:

  1. kalau aku tak pakai sememangnyaaa lebih tinggi dripada biasa ^^

    ReplyDelete
  2. kau jangan nk perasan sangat la kecik.
    haha

    ReplyDelete