Monday, April 11, 2011

ULC




boring boring tak tau nak buat apa dekat rumah tiba tiba rasa macam nak mengarut sikit kan?haha.Ni lah hasil tangan orang tengah boring.Hahaha.Back to 15 years ago.Mcam kanak kanak kan?Comel apa?Kan kan?Baik ngaku cepattt!!!Cepat cakap comel!Haha.Over over pulakk.Btw,SIAPAKAH MEREKA?Eh.Kami.Kami ialah ULC.Ada yang cakap Ulc bubar??Oh no!!!Masih kukuh.Tidak pernah dibubar sama sekali.Jelas?

Kami berkawan baik since sekolah lama lagi >>SMK Bandar Perda.Dulu ada 9 orang.Tapi sekarang tinggal 5 je.Kenapa?Huhh.Soalan cepumas.Aku takde jawapannya.Harap maaf =)
And masa form4 kami ber-5 pindah sekolah.Tapi sebab rumah semua dekat dekat kan?So,still rapatlah.
Kami memang sekepala.Even kadang tu ada la salah faham sikit.Biasa lah tu kan.Orang Putih cakap Nobody's perfect.Tapi kenapa ada phrase yang cakap Practice Make Perfect?Hahh.Itulah pentingnya education English.haha.Dah mula nak mengarut lah tu.Dah dah dah.Malas story panjang panjang.I LOVE ULC.Fullstop.

No comments:

Post a Comment