Friday, September 17, 2010

i love this precious moment sayangggg.




Movie;RESIDENT EVIL 3D
seriously i love this movie so muchhh.suspense!!tak larat jerit.keon pun gelak.hehe.**malu la jugakkk.but its still attract me to watch even cerita dia agak berbelit.berbaloi lah bayar rm15 for this movie.btw,KEON.he succeed to make me happy that day.seriously im enjoy the whole day.we talk to each other.talk about us.bak kata keon **eratkan silaturrahim.('',) we haven't spend time to US for a long time atlast dapat jugakkk.even mlm before outing(15.09.10) kami ada meet masa buat BBQ tp tak dapat nk becakap sgt sbb msing2 sibuk dengan benda lain kan.but rindu tuterubat jugak bila outing semalam.and then keon belanja makan NASI KANDAR.ahhaha.thanks my dear.<3.lepak lepak dekat bowling and balikkk.

**seriouslyy suka sangat dia dress up  and hair style mcm tu.its a simple dress up but its still nice.i love it sangat2 lah sayanggg.<3 <3 <3





p/s;masa tengah tulis blog ni ada misscalled dari "mama keon".then i called her back.mum keon tanya bila nak beraya dekat rumah.heee.actually bukan tamau pi but its too complicated.hehehe.hari dah janji dengan shasha nk pi then keon pulak hang out dengan member2 dia.so how?hehe.kononnya nk suprises lah kan.alih2 dia yang takda kat rumahh.nanti if free i'll try pi jugakk oke.**tak jauh pun.raya lama lagi lah sayang.dun worry..


No comments:

Post a Comment