Tuesday, September 14, 2010

old close classmate.seriously miss them.**we haven't meet for a long time


nurain amalina.our friendship begins since in primary school **3 kuning (standard 3).She's looked like very polite but she's a bit brutal actually.hehehe.if she's get chance to talk she will talk non-stop.**ada ja dia nk cerita.both of us really like barbie and we talk about barbie for a 24 hours.hahaha.barbie.barbie and barbie.**dulu ain cakap nak bukak kedai runcit barbie.hehehe.<= paling tak boleh lupa.hehe.Then amir cakap rempah pun nk buat brand barbie jugak ka ain?heehehe.kami mmg addicted sangat pasal barbie sampai p sekolah pun pakai beg barbie,pencil case barbie.hehehe.comel sangat.('',) 
lagi2.masa sekolah rendah ain ni librarian tau.pakai uniform kale purple.hehehe.btw,masa dalam kelas dulu tulisan ain paling kemas.smpai sekarang kot tk ubahh.cantik gila sampai cikgu pun puji.hehehe.

**kami sama kelas since standard 3 sampai lah form 4 except msa form 1 dgn 2 then masa form 4 dapat sekolah lain.but still in the engineering feild.ain amek electrical eng. and me civil eng.masih sama taste!hehe.

p/s; nanti kita simpan duit banyak2 kita bukak kedai runcit barbie oke.hehehhe




najihah and well known as najia.she is very very very naughty girl because she's like to disturb others student.hhehe.jahat kan?every tuesday she will bring a cadbury chocolate for us.we will eat the chocolate during the SEJARAH LESSONS (2 UMM)(dekat bilik sejarah) sebab cikgu sejarah tak ajar kami pun.he just give some explanation then ckp **nnti balik rumah siapkan nota,ckg nk check nnt.kalau rajin buat la latihan oke.thats why kami buat mcm sekolah bapak kami yang punya.hehehe.paling best lepas makan kami conteng2 packaging chocolate tu and write a date then we just put it under the **ALAS MEJA.hehe.semua ni idea najia.dia cakap boleh buat sejarah semua tu.bg junior2 batch lain tgk.hehe.dia cakap semua tu memories.betul tu jiaa.hehehe.tk tau bpa bnyk chocolate pack ada dekat bawah alas meja tu.turut terlibat dalam kerja2 ni; amalina,anis,aina mardhiah,wan...ME.heheh.lagi satu paling tak boleh lupa masa balik sekolah.everyday before balik rumah kami(nuey.amalina.shasha.fayien.anati and semua) mesti lepak dulu dekat stall goreng pisang depan sekolah makan goreng pisang or kopok lekor + air 50sen.haha.actually balik sekolah pukul 2.30 tp sampai rumah pukul 3.padahal rumah depan sekolah je pun.hehehe.miss gilaaaaa lah.

**shaikh keja nk mintak ja chocolate.beli tamau.teruk betoii.hehehe.kalau tak bg bising satu kampung.

p/s;nanti kita p sekolah then kita check ada lg tak khazanah alam kita tu oke.heee.


I LOVE BOTH OF YOU KAWANNNNNNN!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment