Sunday, January 2, 2011

QUEENSBAY again and again.


QUEENSBAY MALL
________________________________

Tengah best online pukul 5.30 tiba tiba Aimee text."Wey,ada duit tak?"haha.Confirm nak ajak lepak ni.hmm aku pun reply."Adala jugak.Tak banyak la" and sambung online.Lama sikit dia reply pulak.Jom round penang malam ni?*tak reply lagi.Tanya mama dulu.Aimee text lagi."Jadi tak".Aku reply "Jadi jadi :)".

Pukul 8 Aimee pick.Topup minyak sepuluh ringgit dekat petronas (tank half lagi tak baik topup banyak banyak.MEMBAZIR itu tidak sihat!haha),beli roti 4 bungkus!hahaha.2 ekor singa tgh lapar!*teruskan perjalanan =Dsembang sembang bergossip itu ini.Naik bridge *tiba tiba meremang bulu roma!Ada hantukah?hahaha.Apa apa jelah aku ni.buat drama malam malam.lepastu terus begossip lagi tupp tupp dah sampai!Nuey contact Danny!<--Aimee cakap.Tutt tutt.Danny angkat.Hello.Bla bla bla bla.
Tunggu dekat cinema.Okayy.Round tound Qb duu dgn Aimee then tunggu Danny and the gang dekat cinema.Punyalah lambat.Bejalan ke apa?Macam kura kura mehh.Kalau buat perlumbaan kedua mesti Tuk Kura menang jugak.hehehe.Haa.At last!muncul jugakk.Cakap cakap lepastu terus beli ticket."THE HAUNTED LOVER"cerita apalah ni.tengok jelah!dah la cerita hantu siam!seram je.kalau tak nak tengok THE TOURIST tapi tinggal sit depannnnnnn sekali.Tak sanggup aku nak dongak kepala sampai 2 jam.lenguh!haha.So,amek jelah movie yang ada.


GSC qb.promote!haha




ticket ticket!




















9 orang! =D
DALAM HALL;Ya Allah.Sumpah malu gila tgk movie dengan budak budak gila ni.Buat macam hall bapak dia je!haihh.Ada je bunyi.Itulah inilah.Sampai semua orang tengok.haha.Patutla Irfan cakap kalau kena halau nanti jangan pelik oke.Inila sebab dia?**Tengok jam dah 10.30.Kenapa takde call masuk lagi ni?Manalah Si Bidak Yumni ni?Syok sangat jumpa kawan dekat asrama ke sampai tak ingat nak call oi?tadi bukan main sedih lagi.hahaha.*Sambung tengok movie.Ahhh.menjerit jerit semua.hehe.bengongg punya hantu.Tengah concentrate menonton ni tiba tiba phone vibrate!excired gila amek phone."NO NUMBER"aku hanya mampu tersenyum!hahah.ayat.Mesti Yumni.Haaa.Confirm Yumni.huhh.Dari petang sampai asrama dah dekat nak tidur baru nak call?"Tadi phone kat block tak boleh gunalah kak.Baru sekarang boleh"Nvm lah.nasib baik call.hehh.Kalau tak call nak je perli habis habisan balik nanti.haha.*sambung menjadi penonton terbaik!*kononnya.Bengonglah cerita ni.Suspens lebih lebih apa pun tarakkk!Si budak budak gila semua tu buat takut lebih!Malu malu =.=' nak mengaku kawan macam nak taknak.hehe.JK weyy!haha.Lepas movie Danny ajak makan dekat "NURUL CAFE".Sejak bila aku aa cafe ni?tak pernah tau la pulak.Aku dengan Aimee tapau je sebab dah pukul 11.40 time tu.Anak dara tak bak balik lewat lewat!nanti hantu ikut.hehe.
Tunggu punya tunggu tak siap siap lagi pun.Aku tak larat pecah perut dengan budak budak gila ni.Ada je nak mengarut.Otak bisnes!Nak jual itu lah ini lah.Last last Aimee cakap "Jual dadah la.Masyuk pun masyuk".bengong kan.bunuh diri namanya!hahha.Tengah best mengarut pondan merangkap waiter dekat kedai tu hantar order!hahh.akhirnyaaa.Ingatkan esok baru sampai.hee.*bayar dekat kaunter and belahhh aroun pukul 12.25 kot.tepat pukul 12.46 sampai rumah!Thanks mama tolong bukak kan pintu!kunci tertinggal lagi.hehee.


p/s;tgh tunggu Muzammir upload pic Danny panjat kereta Aimee.ASAP!hehe.





No comments:

Post a Comment