Monday, February 21, 2011

at last!

Penat aku cari video ni.At last jumpa jugak.=D
Video ni memang macam kanak kanak di tadika sikit.Tapi comel!haha
Tengoklah.Ustazah Shukeriah*merangkap guru kelas 5Civil II tengok video ni pun dia mengucap dekat 10 kali.
haha.Tau apa dia cakap?"Ya Allah anak anak aku.Aku ni mengajar sekolah menengah ke sekolah tadika ni?haha.Ingat lagi.Tu la ayat dia.Tak ubah ubah.Malas cakap banyak dah.Tengok jelah video ni.Pendek je.

video

Dalam video;Sri Intan Mardiana binti Zuhbirin.Pengawas sekolah yang rockkkks.Dia jugak kaunselor class aku!orang ada problem je mesti refer dia sebab dia sporting.Ily lah kawan!

No comments:

Post a Comment