Monday, February 21, 2011

Dunia penganggur

Aha.Actually hari ni aku dah bergelar penganggur weyy!Aziz orang paling syok sebab dia dah ada geng!hahhaha.Pagi pagi lagi pukul 7.30 kot bangun makan makan semua and masuk bilik.And then aku TERTIDUR balik.Around 11 la kot kan aku bangun balik?bangun je terus grab phone and lappy!Online.Hee.Macam tu la aku.Chating chating bergossip dengan my Nurfarahin.Tadi Hazirah*tp schoolmate aku semua panggil dia adek.Dia ada tag video class (civil 2).Serioualy sedih gilaaaaaaaaa.Comment sat and offline!Lepas tu makan makan.Tengok tv membuang masa.Macam tu lah lebih kurang hidup aku.Haha.Actually aku tank nak resign.Tapi kena jugak resign.What to do?haha.
and now i'm waiting for school break!yeahhh.
lambat lagi weyy.

tengok slide show ni
**fyi,aku rasa pic aku paling banyak!haha


seriously i miss them!
CIVIL 2 09/10;INTAN,AIMEE,ADEK,ZUE,NANI,AIMI AMALIA,
                        FAZWA,HAMIDAH,NADIA,YUS,AISYA,FARAH,WANI,HANA,DANNY,
                        CHOKI,NAIM,ISNU,IMAN,ZAHID.

cukup kan?takde yg tinggal kan?
('',)
 and lagi satu!baru je dapat video ni.TI PENANG <3

click sini!!!


TI Penang <3

No comments:

Post a Comment