Wednesday, February 9, 2011

Cit cat

Ini al kisah tentang aku dengan makcik Farahin Halim yang gila ni.Hahaha.Every night aku chat dengan dia.Tapi sekarang dia guna FB adik dia yang ada dekat asrama sekarang sebab dia gatai tangan diactivate Fb dia and tak boleh active balik.Padan muka!Haha.Btw Kami sangat senasib!Tahu kenapa?Sendiri carilah!Heee.Kami chat tiap hari benda yang sama je pun.Hhaha.Yang lain nya lain hari lain lagu.Hahah.Saja nak menghilangkan bosan.Dia suggest mcm mcm lagu weyy.Tapi paling tak boleh belah malam ni lah.Stock stock lagu karat punya dia bagi.E.g;

1)Lagu lagu Ella
2)Lagu Awie Wings tah apa tajuk
3)Lagu Latin techno version


Yang agak sedap telinga mendengar;
1)Count On Me
2)We'll Be Alright
 and banyak lagi kot.Tak ingat.Tapi majo yang jiwangan sikit.

**Tiba tiba masuk im Nur Atikah.Huhh.Aku kena heart attact ouh mcm ni.
Tahu link apa aku dapat?
tengok ni.
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fl.php%3Fu%3Dhttp%253A%252F%252Fmelayucomel.tk%252F%2525C2%2525AD%25251C%2525C2%2525AD%26h%3D85b4c&h=462b7

Sape yang tak sakit jantung dapat benda ni kalau dah pukul 1 pagi babe?
haihhhh.
Dah dapat tu aku bagi la dekat orang2 lain.
HAAHAHA.Shoot.Sorry eh =)
And sape2 yang kena tadi


Facebook-maniac =D





No comments:

Post a Comment