Wednesday, February 23, 2011

Layout baru!

Saja je aku gedik gedik nak tukar layout sebab layout lama nampak too feminin and MACAM PAGE KANAK KANAK RIBENA pun ada aku tengok.So,aku tukarlah!Amekk kau.Kosong!Hahaha.Takdelah serabut sangat kan?Clean sajaaa.Anyway.Aku penat gila cari pic yang sesuai untuk header.At last tu je yang ada.Bersyukur lah weyyy!Even tak lawa sangat pun aku letak jelah sebab tu je yang sesuai.Buat tak reti sudahhh.=D

header lama yang sememangnya macam blog tutorial
budak 2 tahun belajar mengeja!haha



No comments:

Post a Comment