Wednesday, February 23, 2011

kasut bau kedai

Aku dapat kasut baru woi!!excited apahal?haha.Tak pernah pernah wey aku nak beli baby shoe.Tiba tiba je dah terminta.Adoyyyy.So,jadi perempuan sikit la yee.Haha.Mak aku pun sedikit terkejut!Mana tak nya.Dulu bukan main eee lagi.Kasut macam stokin lah.Mcam kasut orang nak menari ballet pusing sana pusing sini.At last aku minta dia belikan benda alah tu!haha.Mau dia tak kena heart attack.Hahaha.Aku tengok comel pulak kalau pakai kan.Senang pun senang.Dah dah.Aku malas actually nak cakap banyak banyak.Membazir saliva aku!Tak baik kan membazir.Mak marah nanti.Heee.Eh kejappppp.Tengok ni;


aku pilih ini sebab ni je yang tak banyak blink blink.
lain semua buat silau mata je.

step <3

=D

thanks mama!

No comments:

Post a Comment