Thursday, February 10, 2011

Ramai yang support =)

Haa.Aku dapat good feedback dari insan insan dekat di hati bila aku cakap nak pakai tudung!
Yeahhh.Terbangga sekali.Juga happy
Tengah senyum lebar lebar ni =D
Tengok ni kawan kawan



ini feedback dari Fairuzia =)
Sampai masuk blog dia tu.Hee.
Thanks si comel <3

Shoot pun ada talk face to face;Dia cakap"Dulu pun aku ingat kalau pakai tudung tak boleh dress up.Tapi boleh lah weyy"haha.Dia pun support aku woii.=D
Thanks Nurul Syuhada.

Kak Fea;Thanks =)

Kak Fea comment dekat FB;


moga hidayah anda untuk bertudung tu ikhlas dari hati,insya'Allah.akak doakan yang terbaik untuk adik akak yang sorg neh :)



9 comments:

  1. benda yang baik mesti ramai yang support .
    :)
    semoga niat kak wani tuh berkekalan if kak wani pakai tudung . kinah doakan yg terbaekk :)

    ReplyDelete
  2. welcome :))
    love you too <3
    comel bila kak wani pakai tudung. tak keja .?

    ReplyDelete
  3. keja pukul 6 syggg.
    **blushing ni.
    jgn puji.
    haha

    ReplyDelete
  4. ouhh .
    betoi lahh :)
    dgn kinah pun nak malu .

    ReplyDelete