Monday, March 7, 2011

nak satu pleaseeeee.

Aku nak jam baru sebab jam aku banyak nya yang dah mati!Habis battery dan ketinggalan sikit *kot.
Nak jam ni pleaseeee!!!!

Casio
Model;Futurist
paling paling nak =D

2nd choice


So,anyone boleh belikan tak?nak gila this type of watch!
Takde la lawa mana kan?Tapi aku sukaaa.Simple and not too "feminine".Boleh mix and match dengan apa pun.Dengan jeans boleh.Baju kurung pun boleh.And kalau tak salah aku jam alah ni water-proof kot.So,tak lah cepat rosak kan?Tak suka?What to do?Diam saja okayy.Aku sukaaa.=D.

Watch I liked to wear before;


5 comments:

  1. kalau pandai cari kedai ,
    rm90 boleh dapat *taktau la if sekarang bole dpt lg murah

    certain kedai letak rm150 mcm tu .

    masa i beli harga offer dalam rm100 kot .

    sure bole afford punya :)

    ReplyDelete
  2. seriousss?
    nakk.
    hari tu tgk kat jj 100+.
    tak jumpa lagi 100 below.
    tau tak kat mana?

    ReplyDelete
  3. you try carik kat megamall .
    kat sana bnyk kedai jam .
    sure bole jumpa .

    ReplyDelete