Sunday, March 6, 2011

Speechless

Entry kali ni aku nak story sikit pasal Facebook.Hahah.Seriously boleh gelak.

Mcam biasa  aku dengan tabiat aku *facebook-ing.
Tanpa rasa bersalah aku click Google Chrome --> Facebook Login --> Home page!
Dengan semangat tambah macam jakun sikit pun ada aku tengok button Notification ada merah merah comel.
Rasa bangga aku click situ dan!
....aku rasa macam nak luruh segala jantung,hati,kindey,segala macam lah.Awek hot tagged post weyyy;

Sayang My Darling Azwani Zaini ♥

Aku yang speechless tak tau nak reply apa.Yelah kan.Tiba tiba je dia post camtu.Aku agak macam nak tanya la.Salah orang ke buang tebiat ni kak?Hahah.Tapi dengan budi bicara aku yang sangat bersopan santun ni aku reply la macam aku kenal dia dah 10 tahun.*Budi Bahasa Budaya Kita.Baik punya comment baru dia perasan dia salah tagged.Terbaik lah kan?
Hahah.Dia malu aku 10 kali malu sebab tak tanya dia tadi.Haihh.Aku macam nak gelak guling guling ala ala tenggiling je time tu.Takpe.At least dapat kawan baru.Aha.Nice to know you.




2 comments: