Thursday, March 17, 2011

Ribena

entry kali ni bukan nya nak focus sangat dekat ribena tu pun.
tapi ada la kena mengena sikit.
Actually tadi aku minum ribena!Haha.Tiba je aku teringat dekat Nani dengan Arep.**rindu korang gila weyyyy.
sebab dulu Nani suka gila minum sparkling ribena.And ada lah kisah lawak tahap boleh pecah perut pasal sparkling ribena ni.**Arep la punca.Heeee.
Apa pun seriously rindu gila nak lepak macam dulu.

Aku rindu ni;

1.Nak dengar Fly Fm sama sama dekat bilik bibik **siap sambung speaker computer lagi.Haha

2.Lagu ni;
Clumsy
Baby love
Tatoo
Paraliser

3.Lepat pisang ibu buat.**Aku dengan Nani tolong bungkus.Taufiq tak sempat makan then dia tengok periuk tinggal air je =D

4.Lenyek ubi buat begedil masa Raya Korban.

5.Burger home made punya.**recipe special Taufiq ;letak rempah dekat daging.

6.Access denied.Hahaha.

7.Conteng conteng dinding bilik bibik dengan crayon *S.T.R.A.W<--ada meaning tu.Penuh dinding kan?=D

8.Main ku..ci..pang..**asyik aku dengan Nani je kalah.Taufiq complot dengan Arep.

9.Buat janji dengan Nani and Taufiq nak flying colours**kononnya masa PMR 08' and nak pakai pen Taufiq bagi tu masa PMR.


10.Pegi Pendang .Then duduk kat tepi kereta main teka teka moto while tunggu ibu pilih kain buat curtain.

**macam macam actually aku rindu.UNLISTED.Rindu gilaa.Tak tipu.


Arep;Aku tak puas hati sebab kau dah tinggi sekarang!Good luck spm next  year!haha.

Nani;Makin cun!Baru terserempak dekat JJ itu hari.Phone makin canggih!

Taufiq;Aku simpan lagi Pen Fabber Castle tu+Button straight A High School Kluang+Button pengakap.Dah 4 tahun.Gilaaaaa.Masa Spm pun aku ada guna sikit pen tu!=D

No comments:

Post a Comment