Tuesday, January 11, 2011

Aku Jadi kaunselor!!!

BUKAN SENANG NAK KAHWIN
______________________________

Haha.Pagi pagi online dah jadi counselor!Bangga ni.Tapi kesian pun ada.Dah dekat dekat nak kahwin banyak pulak problem.Maybe tak jadi kawen.Kesian nya.Sebab masalah kecik macam tu pun jadi punca.Aku nak nasihat banyak2 pun mcm takut.Sebab yang mintak pendapat tu dah BESAR.Dah nak kawen pun *kalau ada jodoh.Amin.So,sikit sikit je aku nasihat.Kang nasihat lebih lebih cakap tunjuk pandai pulak.Just bagi sikit opinion and suggest la apa patut dia buat.Kalau tknak ikut tu depend lah.Semua orang ada hak.Btw,aku suka kalau bakal pengantin ni kawen.They looked so sweat sweet.Serious.TAPI.Ada keburukannya kalau bakal pengantin ni kawen.Sebab.Adalah.Tak payah lah nk public sangat.Privacy orang.Pelamin dah tempah.Kad kawen dah edar.Hall pun dah book.Pendek kata semua dah siap 90% lah.Lagi 2 minggu je nak kawen babe!Tak kan tak jadi?Kalau takde jodoh tu nak buat macam mana kan.Act macam2 dia cerita ngan aku.Sabar jelah.Dugaan tu datang nak uji kita je.*cehh pandai je aku nak advice orang.Hahaha.Aku just bagi apa yang aku mampu.Niat ni ikhlas ni.Hee~

**apa pun aku doakan BAKAL pengantin tu bahagia kalau jadi kawen.Tak payah la gaduh2.Dah nak kawen tu matured lah sikit.OK?

=)

No comments:

Post a Comment