Monday, January 10, 2011

Muzzammir dah upload pic Ni!



Sambungan post 2 jan 2011....



At last dia upload jugakk.Act dia upload semalam and dia kata nak delete cepat cepat.Then aku save dalam lappy.And then!TERDELETE.heee.Penat gila cari dalam recycle bin.tak jumpa jugak.At last try view Muzzamir punya Fb.Tengok2 ada!Yeaaay!Penat je cari tadi.haha.Nuts kan?BTW.Ni lah Danny.Well known as Wire.Kenapa orang panggil dia wire?Ni lah sebab dia.Semua jenis kerja gila dia boleh buat.Memang gila lah dia ni.Masa ni(pic kat atas) baru habis movie.Lepas keluar dari parking Aimee stop kejap dekat tepi jalan(QB) sebab nak tunggu Danny,Safwan,Muzzamir semua lah.Punya lah sakit hati.Tau kenapa?Tunggu lama nak mati budak2 ni boleh buat lambat.Dah la nak cepat.Then Danny terus panjat kereta Aimee.Dah sebab bengang sangat Aimee move ke depan sikit.Hahah.Tau cuak Danny?Banyak kereta lain hon hon.Aimee park kat tepi.Danny cakap "wey Kak Aimee,Gila ka?Born(polis) nampak sure kena tahan tau?"haha.Tau pun nak takut.Tadi panjat tak takut?hee.Padan muka.hee~

No comments:

Post a Comment