Monday, January 10, 2011

Happy Birthday MOHD HAMIZAN.

**Izan jangan baca ini okayyy!




Pakcikkkk.HAPPY BIRTHDAY-18!Sudah tua.**MATURED.Metured kah?haha.May have a blessed life =) Amin.
Semalam dah wish and izan call 7 minutes lepas aku text.It's only for 1 minute and 33 seconds?Nvm.At least call kan.Anyway,nanti kalau kita lepak Nurul belanja your favourite cheese cake okay?It's just for your birthday present.Worth it?Macam tak je.Hehe.Tapi ok lah jugak kan?Nak tebus salah hari tu.Sob sob.Pasal benda tu kita dah close macam dulu kan?Share problem.Share all things lah!Sumpah rindu gila!What to do?Let by gone,Be by gone.Kan?Again.I'm SO SORRY.Sorry gilaaaaa.Even kita dah "ok" sekarang but kita dah tak macam best friend macam dulu kan?So saddd =( Tak best la macam tu.Tegur pun jarang jarang.Dah macam tak kenal.Padahal kita pernah rapat.Bukan rapat 
sikit.Banyak.Gila.Huhh.Nvm.Hope nanti kita boleh rapat macam dulu kan?AMINNNNNN.



HAPPY BIRTHDAY UNCLE =)




No comments:

Post a Comment