Monday, January 10, 2011

Anugerah Juara Lagu 2011

Here are the finalists of AJL, after three weeks of during it out in the semi finals:

1) Hanyut - Faizal Tahir

2) Kebahagiaan Dalam Perpisahan - Shahir

3) Noktah Cinta - Hafiz

4) Drama King - Meet Uncle Hussein ft Black

5) Ku Ada Kamu - Adira

6) Cinta Sempurna - Yuna

7) Pelita - API

8) Berlari - Tomok

9) Sofea Jane - Black

10) Mencari Konklusi - Hujan

11) Selamat Malam - Faizal Tahir

12) Ekstravaganza - Bunkface

13) Jahat - Stacy

14) Tolong Ingatkan Aku - Ana Raffali



YUNA TAK MENANG =(

huhh.Sumpah disappointed gilaa.Hahaha.Macam aku pulak yang Yuna.Kenapa,Mengapa Yuna tak menang???????SATU PERSOALAN ni.Kenapa ANA RAFALI?dah rezeki kan?What to do.Haihh.Tapi Yuna pun ok what.Best je.Oren gitu.haha.Nvm.Try lagi.huhh.Over over je aku ni.Yuna pun tak frust mcm aku kan?*maybe.Masa nak announce pemenang tu Elley Isqanqar ada ckp pemenang dia tu jugak composer,penulis lirik,semua lah lagu tu dia buat.Mati mati ingat Yuna.Tengok tengok ANA RAFALI.Dari excited terus frust.haha.AJL kali ni boleh tahan gempak lah jugak.Host dia pun boleh tahan gila gila.Dialog ni paling buat aku nak pecah perut.Lawak agak bangang.Tapi tak tahan nak gelak.hahaha.

Elley Isqandar;Who is your name?
Faizal Ismail  ;Faizal Ismail.
Elley Isqandar;Who is Faizal?
Faizal Ismail  ;Faizal "is"mail
Elley Isqandar;What is my name?
Faizal Ismail  ;Elley Isqandar.
Elley Isqandar;Elley "is"qandar.

the host
**kalau baca kat sini memang takdelah kelakar mana pun.Tapi kalau tgk sendiri maybe boleh la kalau nak gelak.hehh.

Lagi satu!Penting pentingggg.Masa AJL tu HAFIZ looked so cute.Cute gila gila.Aww.Mula gedik dah aku ni.haha.Tapi serious.Jatuh hati babe tgk dia!Hahaha.Sumpah tak tipu.Jatuh hati jatuh cinta semualah.Memang gila kan?Nasib baik Hafiz menang.2 anugerah lagi!haa.
Lepas ni nak follow Hafiz pulak!hee.GEDIK.


The winners of the Anugerah Juara Lagu 2011;

Persembahan Terbaik; Hanyut - Faizal Tahir
Vokal Terbaik           ; Hafiz
Tempat Ke-3            ; Nokhtah Cinta - Hafiz
Tempat Ke-2            ; Drama King - Meet Uncle Hussien and Black
Juara                       ; Yunalis Zarai  Tolong Ingatkan Aku - Ana Rafali

**Apa pun YUNA tetap NO.1







No comments:

Post a Comment