Tuesday, January 18, 2011

KERJA HARI NI SANGAT OK!


Dah tak sakit kaki!
=D


Yesss.Semalam tak sakit kaki dah.Hari ni pun!Kannnn.Betul orang cakap lama lam nanti biasalah kan?Sangat betul.Rasa macam lenguh sikit sikit je kot.Tak sakit macam first day kerja haritu.Sangat bangga!Haaa.Tadi Along "melawat" dekat jusco tadi.Hahah.Tak patut betul.Dia gelakkan aku.Bengong.Sepatutnya dia bangga!Hahaha~Bukan senang nak dapat pekerja serajin aku ni.*perasan pulak.Dia siap kutuk lagi baju baju Polo.Melampauuu betoi.Haha.Kena siat jugak pakcik ni.Btw,Tadi kena jaga fair.Taklah boring sangat sebab banyak member nak menyembang!Kerjanya tak pun.Sembang je lebih.Dapat kawan baru harini!*Ari,Syida,Isya,Aisyah and Syuhada.Huhh.Best!Ari baru masuk semalam.Dia buat part time je.Biasalah orang merantau.Nak cari duit lebih sikit.Dia asal KELANTAN.Now study dekat Poli Seberang Perai.Tadi dia becerita  lah pasal lelaki lelaki Kelantan ni.Manis lah apalah semua ada lah.Cerita pasal bf dia.Macam mana study dia.Macam macamlah.Lelaki Kelantan ni pelik pelik kot?Betul?Taktau lah.Hehh.Pastu tadi buat benda mengarut ngarut dengan Syida and the gang.Hahah.Lawak betul Syida ni.Dah 2 hari dia jaga fair tapi satu bill pun dia tak bukan lagi.Terre kan?hahaha.Baju tak lawa kot!*Marah dia nanti.Hee~Hari kerja kan.Tak ramai sangat pun.Kami pun amek kesempatan lah.Menyembang lah poco poco semua ada.Tiap tiap hari dengar lagu cina.Tak tahan oo~And hari ni paling banyak aku makan!3 kali makan nasi!Melahap namanya tu.Bukan makan dah.Hehe.Dah tu tengah kerja pun aku makan jugak.Butter scoth lah.Apa yang ada aku makan je.Hilang semua segala sakit kaki ni.Haha~Dah lah gemuk.Lagi gemuk lah lepas ni!Hahaha.Jangannn.Nanti tak laku!*OVER!haha.Anyway.Sampai sini saja kot.Malas nak bercerita dah.Esok kita sambung okayyy?Hee~Esok aku cuti!Kak Ani and Mirul!Esok jaga elok elok ok.Tadi dah puas cuti kan.Hehe.Esok rasakannnn.Yeahhh.Bye bye!

ASSALAMUALAIKUM =)

till then,
Azwani Zaini

2 comments: