Sunday, January 16, 2011

Penat gilaaaaaaaaa.

Masuk pukul satu!Tak sempat nak text puas puas dengan Yumni.Petang ni dia dh nak balik.Hmm.Tkpe.Harini pukul 6++ pagi dah start text.Tere kan?haha.Tak penah penah.Kerja punya pasal lah ni.hehe.Then pukul 12.50++ dah stop text sebab dh nak masuk KERJAAA.Haahh.Hari ni serious ramai gila orang.Tak henti yang masuk.Ahad kan.Dekat nak Chinese New Year pulak kan.Offer besepak sepah.Hari ni sales bagusss.Paling puas hati time aku serve last customer.Suka gila dia.Chinese.Polite nak mampusss.Sejuk je hati aku nak buat keja.hehe.Serious.Rasa sentiasa nak senyum bila serve dia sebab budi bahasa dia boleh dikatakan A CLASS la.Comel tu tak sangat.Bahasa dia tu comel.Hehe.Btw,Tadi rasa macam nak besila je kat bawah lantai tu.Sakit kaki gilaaa.Bejalan pun dh mcm org cacat dh.hehe.Duit semua tu Azwani.Heheh.Relax2.Sebulan je.Lepas ni.Rest kejap okayyy.hehehhehe.

**Macam ni rupanya penat orang mencari rezeki.Hehehe.Serious separuh mati!
So,study lah anda!=)

No comments:

Post a Comment