Saturday, January 29, 2011

PLKN Bukit Besar,Kulim


melawat iman

Hahah.Best gilaa.Harris orang yang paling excited nak tengok Iman.Sepanjang pejalanan dia asyik sebut Iman Iman Iman.Haihh.Dah macam gay couple dh.Harris sahabat sejati.Tolong amek kuah rojak dekat rumah Iman.Nak hantar kat Iman punya pasal.Haha.Btw.KAMI TAK SESAT.Bangga gila.Before tengok Iman kami singgah dekat LANDMARK Kulim*For the first time.Beli pizza dekat Iman.Nak celebrate birthday dia.Btw,LANDMARK.Huhh.Kesian gila tengok mall tu.Soalan Harris "Ni mall yang paling canggih kat sini?"Haha.Kejam gila.Tu la satu satunya mall yang ada dekat Kulim tu.Takpe lah.Bersyukur ya orang2 Kulim.Hehe.Haa.Back to PLKN.Aziz bg direction.Tak sesat woi!Bangga gila.tapi kena naik bukit!jalan gila sempit.masuk ladang getah la.Mula mula ingat dh sesat.Tapi terus je sebab takde ruamg nak patah balik.
besarkan jalan?haha

Hahah.At last jumpa pu PLKN BUKIT BESAR.Harris slumber je jerit nama Iman.Rindu sangat kot.
haha.Muka Iman nampak sangat excited.Haha.Kawan terbaik kan kami?hahaha.*perasan.Kami buat suprise dekat Iman.Tapi tak sempat nak borak lama.Tapi memang best lah.Lepas makan semua sign dekat kotak pizza tu.Suruh Iman simpan buat kenangan.Sedihh weyy.Hahaha.Anyway.Kami ajak sekali  budak budak TI yang ada dekat PLKN tu.( Syazwan dengan Hafiedz)



tengah tunggu pizza Iman
otw tengok Iman!

Iman botak!

PLKN BUKIT BESAR

Harris and Aziz

Wira.Hahahhah!


best moment <3

Harris mengadu pasal kerja dekat Iman

Muka lapar

PLKN <3
dekat landmark.
Harris excited



Tempat Iman!


TAKE CARE =)




No comments:

Post a Comment